tisdag 9 februari 2010

Stickamera socka januari

Mössan heter Julia och mönstret har Anna Andreasson gjort. Garnet heter Heavens Hand. Jag ska blocka den. Stickor 4. Smart och rolig design (som vanligt med Annas saker) http://webshop.karmagarn.se/index.php/cPath/347 Drops katalogerna anländer snart till våra butiker. Vecka 7 är det sagt. Detta är denna modell: http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=120&d_id=17&lang=se Det finns många fina modeller. Du vet väl att du kan printa ut mönstrena gratis?
Nu är sockan Kristina klar. Garnet var något jag had ehemma liggandes. Kvaliten är bomull stretch, och är importerat från Tyskalnd. Vi var några stycken från Västkustlitan http://groups.yahoo.com/adultconf?dest=%2Fgroup%2Fhandarbeta%2F som gick ihop och gjorde en sambeställning. Jag har en hel del garn kvar sedan den beställningen. Ingrid arrangerade det hele http://grelber.blogs.se/ Det var väldigt smart att ha flätan mitt fram, för det behövdes ingen flätsticka! När jag hade de 6 maskorna kvar som skulle föras bakom arbetet förde jag helt enkelt hela stickan bakom arbetet. Nu väntar jag bara på sommaren, även om den känns väldigt avlägsen just nu.
2 kommentarer:

  1. Hej Madelene!
    Jag komma förbi med linne-mönstret. Det finns i en bok som jag har köpt på loppis. Jobbar du i stan varje dag?
    mvh Cilla

    SvaraRadera
  2. Karin jobbar i LInné måndagar onsdagar fredagar och lördagar. Madelene jobbar i Amhult varje dag. (dock inte torsdag - lördag denna vecka då vi åker till Älvsjömässan.

    SvaraRadera